• Suscribirse
Llámanos: 651591989

Noticias 140 Comunicació

Xerrades Ciberassetjament entre Adolescents

Recentment hem començat a impartir a centres educatius de tot Catalunya les xerrades Ciberassetjament entre Adolescents. Aquestes trobades, digirides a pares, mares i docents, tenen com a objectiu prevenir, detectar i actuar en casos de possibles assetjaments entre estudiants, sobretot si aquests es porten a terme a través de xarxes socials. Tanmateix, les xerrades serveixen per transmetre la importància de fomentar des de les famílies i les escoles l’ús responsable de les xarxes socials, smartphones i correu electrònic entre els nens i adolescents.

Com a expertes en Comunicació, la nostra agència imparteix aquestes xerrades acompanyades de la Laura Cardona, Psicòloga Clínica i Psicoterapeuta, especialitzada en Infància, Adolescència i Famílies. Per tant, les xerrades abasten la vessant de les noves formes de comunicació (l’ús sà de les noves tecnologies i com aquestes han canviat la manera de relacionar-nos socialment) i la vessant psicològica (com són assetjadors i assetjats, quines raons els porten a assetjar, com ho poden detectar les famílies, etc).

Tanmateix, dins les xerrades hi ha un important apartat dedicat a la violència masclista a través de les noves tecnologies, donat l’alarmant crescuda del número de dones joves que s’han sentit controlades per les seves parelles a través de les xarxes socials o smartphones. Des de 140 Comunicació estem molt sensibilitzades amb aquesta xacra social que és la violència masclista i col·laborem des de fa ja 2 anys amb l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya, suport amb el comptem per aquestes trobades.

Properament, les xerrades Ciberassetjament entre adolescents es realitzaran també per alumnes, de cara a sensibilitzar-los en aquest tema.

Si ets una escola o un AMPA i estàs interessat en la nostra xerrada, omple aquest formulari o escriu-nos a info@140comunicacio.com

Us deixem un vídeo de la trobada que vam realitzar per l’AMPA de l’Escola SAFA Urgell el passat 9 de març.

Deja un comentario